ABOUT

B95E18F3-AF42-4285-A93C-F935BC614FED.jpg

About Studio Noir

#whatwomenwant #whatmenneed

 

Dit is de filosofie van Studio Noir, een multibrandstore met heren- en dameskledij en accessoires. Ik, Jemke Dezwarte, startte mijn boetiek op 1 maart 2019 vol goesting en passie voor mode en mensen gelukkig maken.

 

Dames hebben een ruime keuze aan kledij en accessoires, maar ook schoenen kan je bij mij vinden. Vrouwen shoppen graag, en dit kan hier aan betaalbare prijzen. De vaste merken zijn vnl. Scandinavisch. Ik ben steeds op zoek naar nieuwe duurzame producten met een verhaal. Voor de juwelen en andere accessoires

werk ik samen met Vlaamse ontwerpers en creatievelingen. Vrouwen shoppen vooral ook wat ze graag willen, een extraatje.

 

Heren kopen voornamelijk wat ze nodig hebben en zijn dan ook heel trouw aan hun boetiek. Bij mij vinden ze ook de best uitgekozen merken die kwalitatief zijn. Studio Noir biedt ook hier Belgische en Scandinavische merken. Wedden dat je geen andere jeans meer wil? Er is keuze tussen basics, maar ook eens leuke twist. 

 

De winkel ligt tussen Brugge en Oostende, er is voldoende parking voor de deur. Voel je vrij om langs te komen. Ik help je graag verder met je outfit. Je kan van top tot teen gestyled worden. Ik ga graag de uitdaging aan om jou es uit je comfortzone te laten komen. Samen gaan we op zoek naar je (nieuwe) ik. Wil je graag een privé shopmoment? Alleen of met enkele vriendinnen? Dat kan! 

 

Voel je welkom in Studio Noir, dé boetiek in Jabbeke en omstreken.

 

Liefs

Jemke